Huidverzorging en advies

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en krijgt veel te voorduren. Onze huid beschermd ons voor invloeden van buiten af zoals zonlicht, ziekteverwekkers en schadelijke stoffen, de huid speelt een rolbij de aanmaak van vitamine D, we kunnen er mee voelen en de huid speelt een rol in onze temperatuurregeling.  Het is dus van groot belang om onze huid in een zo goed mogelijke conditie te houden. 
De huid is daarnaast een van de eerste dingen die zichtbaar is aan ons uiterlijk en kan ons onzeker maken wanneer er iets mee is. Dit kan variëren van een bepaalde huidafwijkingen die door een factor van buitenaf is ontstaan, een huidziekte of een verkeerde verzorging van de huid. Uit onderzoek blijkt dat 48% van de Nederlanders zich minder zelfverzekerd voelt wanneer er iets zichtbaars aan de hand is met hun huid. In veel gevallen kunt zelf een bijdrage aan leveren aan een goede conditie van de huid door de huid zo goed mogelijk te verzorgen en hierbij  de juiste producten te gebruiken. Elke huid is weer anders en vraagt om een andere aanpak en verzorging.
De wereld van huidproducten is groot. Er zijn vele producten op de markt met ieder zijn eigen prachtige verhaal voor de beste verzorging voor uw huidproblemen. Wij begrijpen dat u wellicht niet meer precies weet welk product u het beste kunt gebruiken en welke nou echt een goede werkingen hebben om hun doel te bereiken. SkinCare huidtherapie kan u hier uitgebreid in voorlichten en adviseren en vertellen waar u op moet letten bij de aan schaf van producten.

U kunt zelf uw huid een handje helpen door de juiste dagelijkse huidverzorging te gebruiken. Zeker als de huid beschadigd is of wanneer er sprake is van een huidprobleem. Onze huidtherapeuten kunnen u adviseren in de beste verzorging voor uw huid. Iedere huid is uniek en elke huid heeft zijn eigen behoefte. Het aanbod in huidverzorgingsproducten is groot. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste product voor u te vinden. In de praktijk komen we de meest uiteenlopende huidklachten tegen. Van een droge huid tot aan pigmentvlekken en huidveroudering bij kanker. Voor iedere huid kunnen wij een oplossing bieden.

Heeft u een vraag? 

Neem contact met ons op