Over mij

Mijn naam is Martha Vreeling. Ik ben sinds 2012 Huid- en Oedeemtherapeut en afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU).

Ik ben de afgelopen jaren onder andere werkzaam geweest bij Bergman Clinics Huid&Vaten in Doetinchem. Door mijn uitgebreide werkervaring en samenwerking met veel Dermatologen, Vaatchirurgen en Flebologen heb ik mijn kennis sterk verbreed in de afgelopen jaren waardoor ik zeer uitgebreid advies kan geven door de vele huid en vaat problemen die ik in de loop der jaren ben tegengekomen in de praktijk.

Sinds februari 2021 ben ik eigenaar van ‘SkinCare Huid- en Oedeemtherapie’. Ook nu sta ik nauw in contact met verschillende andere zorgverleners waardoor een completer pakket aan zorg aangeboden kan worden indien nodig. SkinCare Huid en Oedeemtherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

De huid heeft mij altijd gefascineerd. Bijna iedereen heeft wel eens iets met zijn of haar huid waar hij of zij minder blij mee is of zelfs grote problemen mee heeft waardoor je soms erg beperkt of belemmerd wordt in het dagelijks leven. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is dus niet vreemd dat er zo veel mensen zijn met een probleem met hun huid. Ik vind het super leuk en fijn om mensen hierbij  te kunnen helpen en samen naar een oplossing of verbetering te werken.

Twijfel niet langer en maak een afspraak

Heeft u een vraag? 

Neem contact met ons op