Over mij

Mijn naam is Martha te Meerman- Vreeling. Ik ben sinds 2012 afgestudeerd als huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht (HU) en sindsdien werkzaam als huid- en Oedeemtherapeut. Ik ben de afgelopen jaren onder andere werkzaam geweest bij Bergman Clinics Huid&Vaten in Doetinchem. Door mijn uitgebreide werkervaring en samenwerking met verschillende dermatologen, vaatartsen en flebologen heb ik mijn kennis sterk verbreed in de afgelopen jaren waardoor ik steeds uitgebreider advies kan geven door de vele huid en vaat problemen die ik in de loop der jaren ben tegengekomen in de praktijk. De combinatie van het medische en cosmetische spreekt mij erg aan in mijn beroep, het maakt het werk extra leuk en afwisselend.

Sinds februari 2021 ben ik mijn eigen praktijk ‘SkinCare Huid- en Oedeemtherapie’ gestart. Ook nu sta ik nauw in contact met verschillende andere hulpverleners waardoor een completer pakket aan zorg aangeboden kan worden indien nodig.

De huid heeft mij altijd gefascineerd. Bijna iedereen heeft wel eens iets met zijn of haar huid waar hij of zij minder blij mee is of zelfs grote problemen mee heeft waardoor men soms beperkt of belemmerd wordt in het dagelijks leven. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is dus niet vreemd dat er zo veel mensen zijn met een probleem met hun huid. Ik vind het dan ook erg fijn om mensen hierbij  te kunnen helpen en samen naar een oplossing of verbetering te werken.

Heeft u een vraag? 

Neem contact met ons op